LONDON!

tjena bloggen:D tänkte brätta lite snabbt hur ja hamnade här:p
e ju i london som sagt efter mycke bråk och sånt så fick ja åka!:D
skit glad e jag:) nu e lilla syster döpt och idag den 31 så e de en sån dag då gudföräldrarna ska komma och tvätta hennes dopkläder och bada henne efter oljorna och de:) sen ska man ha middag och sen får barnen leka:) va och shoppa lite med pappa och ham och lilla systern:)
och sen köpte jag ett röttläppstift som vi skulle "leka" med och ja de slutade med lite bilder på mig och steff
nu ska ja gå och leka;) bye bye

besvikelse.

ja de va ju meningen att ja skulle åka till london igår men blev ändrade planer så missar en viktig del i min lilla systers liv! ofc ja kommer hata mig efter detta men inget man kan göra åt nu ju.
så denna helgen + veckan får ja väl bara stanna hemma och kolla film eller nått:)
men iaf nu ska ja dra ner till stan en stund byebye!

tjenatjena

ja då har man varit i gbg i helgen och de va så sjukt roligt:)
träffade nora och molly sen massa andra roligt folk:p
resan dit va hämsk sitta i en buss i 3,5 timme man vill liksom bara inte leva under den tiden;) sen all trafik kaos också men jag klarade mig. va där från fredagen till söndagen, så va på liseberg på fredan sen lördan och söndan va man på nån handbollscup de va ändå kul trotts vädret.
under måndagen så va man bara lite halft död ganska trött och så sen mådde man lite dåligt den dagen så fick gå hem och idag samma mår jätte konstigt=/
ja man ska ju inte klaga;)
men sen har man kommit in på en ny skola också så va och kolla på den igrår och ja säger bara OMG jag längtar tills efter sommaren så man kan få börja där! har hatat skolan men nu vill jag bara dit!:)
ja här e lite som hänt under veckan och u ska jag vila lite och se om ja kan må bättre;)
här e en bild från igår när mamma och ja va och åt man ser lite allvarlig ut men jaja;)

gbg + jordens under gång?

aa nu e de ju såhär att man ska till gbg på fredag till söndag för att träffa kusinerna och kanske(molly och nora) :D
ja längtar ju så klart men venne vad ja ska ha me mig-.- men de tar ja väl på torsdag:p
och nu detta om att jorden ska gå under visst gör den de är det ju vårat eget fel så som vi håller på att förstöra men man får ju tänka positivt:)
och folk hetsar varandra så dom blir rädda wtf? sluta ingen vet vad som händer och om vi nu ska lyssna på den här manen ja menar hallå han kan ju ha hittat på detta dock inte för att ja tror han jobbar på sån sak där man forskar men visst om han säger att de händer på lördag säger jag att de kmr va fint väder(sol) och att de bara kmr hända roliga saker :) men inte för ja tror de kommer hända precis lika mycke som ja tror på han-.- så seriöst ha kul ist som om de våre din sista dag... :)

rykten kommer rykten går

rykten kommer rykten går bara du själv som kan trycka dom ifrån:p
nej men har haft en bra dag idag med myy och mammsen:) har skrattat så mycke att ja börjat gråta
först när myy och ja skulle äta så spillde vi över allt;o man bara Hmm dagiset nästa eller;p
sen massa mer:D
iaf imrn kommer bli en rolig dag så längtar väl lite:D
här kmr en bild ja tog för ett tag sen med systerns kamera:D
gillade denna bilden!:)
jaja nu ska ja sova godnattish!<3

kläder och skor = (L)

asså jag själv tycker jag varit duktig när de gäller shoppa för ja har inte stor shoppat sen ja vet inte hur länge;$
asså ja seriöst älskar skor och kläder men de sjuka e att ja har hur jävla mycke som helst av dom, och ja kan se nått ja vill ha och sen köpa de fast sen inser ja när sjuton ska ja använda de;o så blir de att de ligger i gardroben tills de blir för litet eller tills ja kastar ut de för ja inte vill ha de där;o
men som sagt ska se om ja kan få pengar så ja kan shoppa lite kläder nästa vecka;DD

tjena

asså denna veckan har varit både bra och dålig, men de som varit dåligt me veckan har visat att de varit bra för hade inte vissa saker hänt hade ja kanske inte varit på sege nu:D iaf hela veckan har väl myy och ja badat med några stycken, sen hade vi besök av lilla bella:)
iaf har haft fett kul denna veckan och ja imrn e de måndag;/ vilket betyder skola och gå upp tidigt;/
men jaja de betyder ju me att man snart ska åka till gbg för att träffa halv kusinerna eller va de nu e:)
trodde faktisgt att de skulle bli bra väder idag men nej tyddligen inte så får väl bli att va inne hela dagen och läsa eller nått;$ jaja nu ska ja ringa min störda myyski och se va som händer byebye!<3

helgen

tjenatjena
helgen har varit grym för myy har sovit hos mig:D
började väl med att i fredas va vi nog hemma och satt vid datan och chilla livet, sen handla sannas konfa present.
sen lördagen sannas konfermation+ fest(bilder kommer när ja pallar) de va sjukt roligt kommer aldrig glömma den dagen, den slutade ju till och med rolig, de va såhär att de va 2 killar på bussen som såg att ja och myy höll på att highfiva varandra och sen så började dom med, så  vi hoppar av på nobel och dom ghår efter så vi stannar till och de gör dom me, sen går vi och stannar går och stannar och de fortsätter så en stund sen går en av dom i förväg sen kommer den andra så vi går mot affären och där kommer då dom 2 och ingen av dom kunde svenska så ja tog upp kameran och vi börja filma efter ettag så börja vi bråka me dom och skrika sen går vi vidare. sen när vi kom hem va de nog mest data
söndag va hemma och chilla livet;D
och nu ska vi lägga oss för vi har skola imrn kl 10 så natti natti!<3

tjenatjena

idag har skolan varit fett rolig men de e bara för ja har mina underbara vänner som får min dag att va bäst!:D
(ida, sanna, emelie, myy, sheila, m.m:)
har varit på sege ett bra tag nu ska ba göra klart läxorna sen skicka in dom och sen ut och bara ha kul:)
kommer inte ha nån data snart för ingen laddare me och de suger men jaja finns på luren om de är nått:p

godnatt!

så här e de har inte sovit på typ hela natten och förra natten igen så nu e ja helt slut skolan tar  värkligen kål på mig, men jaja. kom nyss hem med en skitig hund så bara att torka av han och tvätta mina convers, sen ska ja lägga mig i typ 3timmar, sen städa lite äta nått och sen duscha sen sova igen!:D
men nu godnatt allihopa<3

16-03-2011 en dag att minnas!:'(

förlåt måste bara få skriva av mig lite
ja tänker på en dag som ja aldrig kommer släppa ur huvet
de va den 16-03-2011:'( de e en dag att minnas
jo de va såhär
den 16-03-2011 började dagen skit bra, myy och ja hade varit och haft kul i skolan som vi brukar ha:)
dagen fortsatte bra tills ja kom hem på kvällen, fast jo de va bra då me ja stog och spegla mig som ja bruka;$ och lyssnade på musik:D efter en stund ringer luren och de står linkan, ja tänkte liksom fan va kul de va längesen:D så ja hoppade upp i sängen och svarde heeej linkan! ja fick ett gråtande svar hej.. jag sa vad har hänt linkan? han svarade joel e död ja trodde ja hörde rätt men tänkte jaha så ja sa va tror ja minst 3gånger, till slut uppfattar ja vad han sa, jag tappade mobilen så den trillade ner på golvet samtalet bröts.. linkan ringde upp och fråga vad som hände, ja sa skojar du eller e du seriös? för om du skojar eller ljuger nu så tro mig ja kommer hata dig, han sa nej joel e död han skjöt sig, ja kände hur tårarna börja rinna sakta ner från min kind och tillslut började tårarna rinna med fullt ös, ja sa till linkan att ja ringer upp igen. efter 2min ringde ja upp myy och sa vad som hänt, samma reaktion där som hos mig vi bestämde att vi träffas imrn på södervärn, så vi gick till skolan och ja grät undertiden de gick inte att hindra. även fast de gått ett bra tag nu sen detta hände, så går de inte sluta tänka. för joel han va en fin ängel en ängel att älska. tyckte man dåligt om han så fattar ja inte hur man tänker.
jag saknar han enormt mycke och de går inte beskriva, hans famillj och nära kompisar måste va ledsna de e sjukt de som hände, om man bara kunde spola tillbaks tiden och hinna stoppa han men nu går inte de.
iaf vila i frid du va guds gåva som vi fick låna men nu e du tillbaks på de stället du komm ifrån!
11-11-93 16-03-11
du e stort saknad

dagen:D

hejsanhejsan!
dagen i skolan va ganska rolig, lärarna har börjat fjäska lite.
ja har dock ont i fötterna efter skoran men ska dock inte klaga de va ju mitt eget fel;)
har nästan precis kommit hem och tiden efter skolan har varit sjuk, vart ja än gått/åkt buss e de hela tiden nått konstigt att ja anntingen möter nån ja känner som ja inte träffat på 7kt länge eller nån ja vet men kommer inte ihåg va den/dom heter jaja har ändå varit roligt:D
nu ska ja byta om till mjukis kläder och kolla film och tjocka mig  lite puss haj!:D

förska dan i skolan

de e första dan i skolan idag efter praon och lovet ganska kul:)
ny månad nya tag som ja brukar säga:)
ringde myy för en stund sen så skrek hon läs aftonbladet och de gjorde ja, ja de e ju bra att han binladen(stvningen) e död me man ska ju ändå inte fira någons död hur hämsk han än varit men de va ju bra att han va död iaf:)
nu ska ja ba fixa klart mitt hår på me skor sen skolan:)

nya skor!:D

efter typ 2timmars letande hittade jag de ja ville ha:D imorgon ska ja ha jeans och en tröja venne vad man kallar sånna men jaja:D sen om de inte regnar så ska ja ha ett par skor ja fick av min pappa när han va ute och reste de e någon designer som gjort dom :)
här kommer nån bilder på de:)
tröjan: H&M
jeansen: Gina Tricot
Skorna: vet nt xD
blir väl detta nu som ja ska ha:D

att va sig själv

en mänska kan förändra en annan till skit
ja tycker de e dåligt, att följa grupp tryck leder oftast inte till något bra.
när man va mindre va kärlek oftast att man var ihop med sin bästa kompis eller nära vän
och när man lekte va de mer att man va ute och sprang, lekte i sandlådan, kanske till och med satt inne och lekte med bilar,barbie eller andra leksaker, bråkade man kunde de sluta olika, att man inte snackade med avarandra på någon timme, eller ringde och bad om ursäkt
nu e kärlek oftast bara att man e tillsammans med någon för att de e coolt att ha en tjej/kille, eller så e man ute efter sex, eller så sårar man någons känsslor.
lek e att va cool och e man inte de får man inte va med, eller något.
bråk nu e att de e som ett måste att slå till någon annars e man inte värd att "hänga" med dom andra.
sånt får folk att må skit att vilja ta sitt liv eller skada sig själv på nått sätt
folk röker och dricker och ligger runt me folk oftast för dom tycker de e coolt de e inte alltid men oftast!
folk som inte kan vara sig själv bland folk mår inte bra och då tycker ja synd om dom.
man ska kunna stå upp för sig själv, kunna vara de man vill, gå klädd, sminka sig och sånt som man själv vill.
och blir man inte accepterad då så e dom andra inte värd en som vän.
somsagt alla tycker och tänker precis som dom vill och just nu e det de här ja tänker på

fuckingbästadagenever!

asså denna valborgen har varit sjuk asså.
kommer inte ihåg skit mycke men ja kommer ihåg att ja och myy åkte till lund för att träffa massa folk så går vi runt och letar efter nån park så ist hamnar vi bland ett gäng random, och på nått sätt hamnar vi på en gård fullt me folk och över bra musik^^så va de helt dött och myy och ja började dansa efter en stund börjar dom flesta också de, så efter ett tag kom vi på shjit vi måste dra så vi går mot bussen och där står massa folk också så vi ska hoppa på den så va bussen full så vi fick vänta tills nästa buss kom och ta den, så innan bussen kommer så står de en kille och nyser 3ggr rakt ut så ja kolla på myy och dog vi båda av flabb så börja dom snacka me oss och vi ba igga lite smått^^sen kom polisen och bad oss resa oss upp från gatan så de gjorde vi men satte oss där igen sen, så kommer vi på bussen och där va fullt ös vi sjöng och dansa typ med massa andra xD men på kvällen senare stack vi till pd och träffade massa och hade skit kul. så åkte vi hem vid typ 1 nått och då piercade ja sheilas navel som hade växt igen halvt och hon skrek som en gris xD men aja nu pallar ja inte skriva mer så ska lagga mig nu ist puuuuss hejdå!<3

RSS 2.0